Lale Devri Oyuncusu Aykut Yılmaz RöpörtajıAykut Yılmaz Kimdir?31 Mart 1991 İstanbul doğumluyum. İstanbul Kültür Üniversitesi'nde sinema-tv oyunculuğu okuyorum. Sinema televizyon oyunculuğu okuduğuma bakmayın tiyatro'da yapmış bulunmaktayım

(tiyatroyla ilgili deneyimlerimi diğer soruda yanıtlayacağım).Oyunculukla ilgilenmeden önce 4 sene galatasaray altyapısında basketbol oynadım Dipnot:Fenerbahçe'liyim:).Amatör olarak da müzik ile uğraşıyorum.
Oyunculuğa nasıl başladınız?Şimdi oyunculuğa bir akrabamızın tavsiyesiyle başlamadım tabikide:).Küçüklükten beri okuldaki her türlü müsamereye çıkmış olmam ve sahnenin bende yaratmış olduğu ait olduğu yerde hissetme duygusu aslında benim burda olma nedenim. Bu doğrultuda 2006 yazı ben basketbol'u bırakarak tiyatroya başlamaya karar verdim. Bakırköy'lü Sanatçılar Derneği'nde 3 sene oyunculuk eğitimi aldım ve bu sürede bir çok oyunda bulundum.
Oyunculuk dışında yaptığınız bir iş varmı?Hayır sadece okuyorum ve oynuyorum:)
Neler yapmaktan hoşlanırsınız?Film izlemek, playstation oynamak, arkadaşlarımla takılmak, müzik dinlemek vs vs
Aşkın listesinin oluşturabilirmisiniz?1-Sanat aşkdır...
Lale Devri dizisindeki karakterinizden biraz bahsedermisiniz?Kerem Taşkıran aslında kendi karakterimden çok uzak bi çocuk. Kerem aile içinde küçüklüğünden beri hep arka planda kalmış yalnız, duygusal ve sevgiye aç biri olarak büyümüş аmа kerem onları kabullenmeyip kendine altından bir maske takmış.Baştan beri ben kerem'i iki insan gibi düşünüorum biri maskenin altındaki diğeride görünmek istediği ama o olmadığı kişi.
Set ortamınız nasıl?
Gayet sıcak ve neşeli bir set ortamımız var yani ben işimde böyle bir ekip ile çalıştığımdan çok memnunum açıkçası.
Kendine sette yakın hissettiğin oyuncular varmı?Genelde bütün cast çok iyi anlaşıyoruz ama benim kendime yakın hissettiğim ve iyi iletişimimin olduğu isimler Tolgahan Sayışman, Gökhan Atalay, Serenay Sarıkaya, Emina Sandal, Hakan Pişkin.
Dizi gerçekten 3 bölüm sonra bitecekmi?Herkes bize bu soruyu yöneltiyor ама inanınki şuan için böyle bişey söz konusu değil. Biz çekimlere devam ediyoruz.
En sevdiğin renk?Mavi ve tonları
Favori parfümün?Bvlgari Pour Homme
Kendine örnek aldığın isimler varmı?Oyunculuk anlamında Marlon Brando, Gerard Butler, Robert Downey jr, Johnny Depp, Charlie Chaplin beğendiğim ve onlar gibi olmak istediğim isimlerden.