|
|
![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация ) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23.3.2010, 20:47
|
![]() |
|
|---|---|---|---|
|
Новый собеседник Группа: Пользователи Сообщений: 5 Регистрация: 23.3.2010 Пользователь №: 20616 Спасибо сказали: 0 раз(а) Репутация: 0
|
سلام بر پارس زبانان غیور
من تازه تو این بورد عضو شدم خیلی خوشحال شدم یک بخش مجزا در مورد ایران داره متاسفانه من روسی بلد نیستم و به زور گوگل تونستم عضو بشم خیلی خوشحال شدم که فیلمهایی رو که نمی تونستم پیدا کنم اینجا برای دانلود گذاشتید. از یک طرف هم ناراحت شدم که هیچ کس فارسی تایپ نکرده |
![]() |
|
|
| ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
11.6.2010, 16:44
|
![]() |
|
|---|---|---|---|
|
Новый собеседник Группа: Пользователи Сообщений: 1 Регистрация: 11.6.2010 Пользователь №: 26134 Спасибо сказали: 0 раз(а) Репутация: 0
|
سلام بر پارس زبانان غیور من تازه تو این بورد عضو شدم خیلی خوشحال شدم یک بخش مجزا در مورد ایران داره متاسفانه من روسی بلد نیستم و به زور گوگل تونستم عضو بشم خیلی خوشحال شدم که فیلمهایی رو که نمی تونستم پیدا کنم اینجا برای دانلود گذاشتید. از یک طرف هم ناراحت شدم که هیچ کس فارسی تایپ نکرده !عليكم السلام ! چرا كه هیچ کس فارسی تایپ نکرده؟ من تاجك هستم و شما را برادرم خيلى خوب ميفهمم |
![]() |
|
|
| ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
18.6.2010, 13:49
|
![]() |
|
|---|---|---|---|
|
Новый собеседник Группа: Пользователи Сообщений: 5 Регистрация: 23.3.2010 Пользователь №: 20616 Спасибо сказали: 0 раз(а) Репутация: 0
|
درود بر برادر تاجیکی
خیلی ممنون که یک فارسی نوشتید چه خبر؟ |
![]() |
|
|
| ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
21.6.2010, 17:45
|
![]() |
|
|---|---|---|---|
|
|
مجالی شد از شما بپرسم ای دوست تاجیکی مگر ابن سینا تاجیکی بود که عکسش رو بر روی اسکناسهایتان چاپ زدید؟
http://banki.ir/images/stories/picture/small/es1.jpg ممنون میشم نظر شما رو در این مورد بشنوم |
![]() |
|
|
| ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |